Valutaer 
 

Forsendelse & Retur

* International Shipping varetages af Air International DHL Express Company, inden for 1 uge levering til tiden normalt.
* Alle ordrer vil blive forsikret for den fulde købesum, og kan spores ved DHL hjemmeside.
* Alle internationale forsendelser sendes via DHL Express primært inden for detailhandel, mens der for engroshandel, venligst kontakt os nu, klik på os for at Feedback nu! Det er derfor, du kan nyde gratis forsendelse og rabat tilbyder her off detailhandel. Spar flere penge nu nyder virkelig helt ny kvalitet.
* Vi er en professionel online forhandler og samarbejder med DHL udtrykke lang sigt, shipping orden og leverer lige til din dør. Sørg for, at du er hjemme, når pakkerne bliver ankom.
* Alle pakker vil blive sendt inde i en anden kasse!
* Efter at have placeret ordrer, bedes du tjekke din email her for at hente ordrebekræftelse, og du også kan spore din ordre online med at klikke på knap på af "Order Tracking" på vores hjemmeside!

Retur politik

* Vi er forpligtet til din fulde tilfredshed. Alle bestilte varer her er tæt på ordet her "hvad du ser på vores hjemmeside er hvad du får i 7 dage." Før du nyder nem udveksling & politik for tilbagesendelse, skal du kontakte os med at vende tilbage shipping adresse, før du sender poster tilbage. Feedback nu! Alle varer sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tilsluttede tags.
* Alle bestilte varer er de rigtige emner, du vælger her. Vi lover dig om den rigtige rækkefølge pakken. Så hvis returnering rigtige elementer til en refusion: alle returvarer er underlagt en 15% udsætning gebyr og bank provision. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.
* Vi vil acceptere tilbage i 7 dage efter varen er leveret. Hvis det er mere end 7 dage efter, du får varen, kunne vi ikke følge op på at vende tilbage til dig.
* Vi dækker ikke fragten af ​​afkast eller en ombytning af rigtige rækkefølge pakke, vil du blive ansvarlig for forsendelse og ekspedition. Derudover anbefaler vi, at du tilføjer sporing og forsikring for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser.
* Alle returnerede varer skal sendes til forsendelsesadresse vi e-maile dig, når du får vores feedback her!

Udveksling

* Vi vil acceptere børser for en anden størrelse eller farve inden 30 dage efter den oprindelige ordre afsendelse dato. Kontakt os venligst med din ordre-id og en af ​​vores medarbejdere vil hjælpe dig. Feedback nu! Hvis du gerne vil udveksle objekter til en anden stil, ville du nødt til at returnere dine varer til refusion * (som pr Retur politik) og placere en ny ordre på den stil, du foretrækker.
* Du skal kontakte os, før du sender poster tilbage. Alle varer sendes tilbage til os, skal være i deres oprindelige tilstand, dvs ikke slidt, ændres eller vasket, med alle tilsluttede tags. Slidte eller beskidte elementer vil blive returneret tilbage til dig. * Vi dækker ikke forsendelsesomkostninger for udveksling, vil du blive ansvarlig for returportoen og for fragt og andre omkostninger for skibsfarten de udvekslede varer tilbage til dig. Vi anbefaler, at du tilføjer sporing og forsikring, når du sender varer til os for din egen beskyttelse, da vi ikke kan være ansvarlig for forsvundne forsendelser. Forsendelse og ekspeditionsomkostninger refunderes ikke.

Ordreannullering

* Annullering af en ordre skal forespørges før ordren er afsendt. Årsag, at vi behandler alle ordrer så hurtigt som muligt inden for 6-8 timer efter ordrer placering, så vi er ikke altid i stand til at annullere en ordre, efter den er placeret. Håber du kan forstå på dette vigtige punkt. Afbestilling anmodninger efter at ordren er blevet afsendt, vil blive behandlet i overensstemmelse med vores politik for tilbagesendelse. Og alle aflysning vil blive opkrævet 20% provision af banken. Håber du forstår. .